VIER MEESTERS,ÉÉN MENU.

HIPPIQUE OVERVIEW.jpg

VENUE ♡

De organisatie van het fantastische evenement Knokke-Hippique dat dit jaar doorgaat van 28 juni tot 15 juli stelt voor één avond een sublieme VIP tent ter beschikking om dit unieke diner te laten doorgaan. 

Op woensdag 11 juli zijn er overdag activiteiten van de Knokke Hippique - Summer Circuit gepland die zoals steeds gratis te bezoeken zijn maar 's avonds is het VIP paviljoen geheel gericht op 'Cinq Etoiles'

HIPPIQUE LOGO XXS.png
 
 

DEGUSTATIE & APERITIEF ♡

Vanaf 18u00 gaan de deuren open en worden alle gasten verwelkomd in een ruimte waar 4 wijnhuizen & één champagnehuis hun top cuvées aan jullie willen voorstellen. Daarnaast worden enkele hapjes geserveerd om de degustatie in perfecte omstandigheden te ervaren.

Bij de wijnhuizen is er steeds een mogelijkheid tot aankopen van wijn en/of champagne, hiervan gaat er een deel van de opbrengst rechtstreeks naar het MiraLouise Fonds.  

DEGUSTATIE 2.jpg
 
Copyright-shanevandewalle.be-_DSC8030.jpg

5 STERREN DINER ♡

Het meergangen diner wordt verzorgd door de 4 Knokse chefs die één of meerdere Michelinsterren hebben :

* Chef Edwin Menue - Restaurant 'Cuines33'

* Chef Frederic Deceuninck - Restaurant 'Sel Gris'

** Chef Bart Desmidt - Restaurant 'Bartholomeus'

* Chef Christophe Van Den Berge - Restaurant 'Jardin'

 

Elk van deze meesters zal samen met hun eigen keukenteam op deze avond persoonlijk één gerecht verzorgen wat zal leiden tot een unieke menu & ervaring van de verschillende top-keukens !

 

 

 

PERFORMANCES ♡

Doorheen deze avond mag de muzikale factor geenszins ontbreken waarbij de degustatie zal begeleidt worden door een pianist & tijdens het diner zullen meerdere akoestische sessies de perfecte sfeer creëren binnen deze spectaculaire setting !

Later op de avond wordt er nog een verrassingsact opgevoerd.  

PIANO.jpg
 
Copyright-shanevandewalle.be-_DSC9047.jpg

AFTER DINNER BAR ♡

Na de perfect gebalanseerde menu & koffie/thee met bijhorende mignardises gaat onze
'after dinner bar' open om nog een digestief en/of cocktail te drinken en gezellig na te praten.